Εκδηλώσεις & Συνέδρια ΙΟΑΦ

 

 

Επερχόμενες Εκδηλώσεις

7 & 8 Σεπτεμβρίου 2019 | Αρχαία Δωδώνη

2ο Ομαδικό – Αναλυτικό Συμπόσιο Αρχαίας Δωδώνης

Ο Δήμος Δωδώνης, το Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης “S.H. Foulkes” (Ι.Ο.Α.Φ. – μέλος EGATIN) και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων το 2ο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Αρχαίας Δωδώνης με θέμα: «Σύνδεση Αρχαίας Ελληνικής με την Ψυχαναλυτική και Ομαδική – Αναλυτική σκέψη. Οι Ασυνείδητες Ομαδικές Δυναμικές στην Αρχαιότητα και σήμερα», το οποίο θα λάβει χώρα στη Δωδώνη στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Προηγούμενες Εκδηλώσεις

 08 Μαΐου, 2018 | Αρχαία Δωδώνη

1o Ομαδικό – Αναλυτικό Συμπόσιο Αρχαίας Δωδώνης

Ο Δήμος Δωδώνης, το Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης “S.H.Foulkes” (Ι.Ο.Α.Φ. – μέλος EGATIN) και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης, συνδιοργανώνουν το Διεπιστημονικό Συμπόσιο Αρχαίας Δωδώνης με θέμα: «Σύνδεση Αρχαίας Ελληνικής με την Ψυχαναλυτική και την Ομαδική-Αναλυτική Σκέψη: Οιωνός – Ερμηνεία – Πρόληψη»  το οποίο θα λάβει χώρα στη Δωδώνη στις 7 & 8 Ιουλίου 2018.

Με αφετηρία το σύνθετο ρόλο του ιερού της Δωδώνης κατά  την ελληνική αρχαιότητα, σκοπός του συμποσίου είναι η αναζήτηση  συνδέσεων της Αρχαίας Ελληνικής με την Ψυχαναλυτική σκέψη, με επίκεντρο στο τρίπτυχο “Οιωνός- Ερμηνεία- Πρόληψη”. 

12 Ιανουαρίου, 2019 | Αθήνα

Ανοιχτή Διάλεξη : Το Συλλογικό Τραύμα – Ένα Διαγενεακό Στοιχείο Ταυτότητας

 

Στο πλαίσιο του Εισαγωγικού Σεμιναρίου στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, το Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης “S. H. Foulkes”, σας καλεί στην ανοικτή διάλεξη με θέμα “Το Συλλογικό Τραύμα: Ένα Διαγενεακό Στοιχείο Ταυτότητας;“.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία του Ι.Ο.Α.Φ. , Β. Σοφίας 62Α, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00-15:15.

9 Δεκεμβρίου, 2017 | Αθήνα

Ανοιχτή Διάλεξη : Συνάντηση Ατόμου και Ομάδας

Στο πλαίσιο του Εισαγωγικού Σεμιναρίου στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, το Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης “S. H. Foulkes”, σας καλεί στην ανοικτή διάλεξη με θέμα “Συνάντηση Ατόμου και Ομάδας“.

Εισηγητής: Χρήστος Ιωαννίδης, ψυχίατρος, διδάσκων  αναλυτής, μέλος της Ε.Ψ.Ε και της I.P.A., Ομαδικός Αναλυτής , μέλος της G.A.S.i.  Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί, στα γραφεία του Ι.Ο.Α.Φ., Β. Σοφίας 62Α, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου  2017 και ώρα 14.00-15.15.